Urheilu 8.2.2023 06:00

Hiihtomenestystä

Toimitus

Rantasalmen Urheilijat kävivät edustamassa Haapajärvellä veteraanien hiihdon SM-kilpailuissa 4.2–5.2.

Tuloksena lauantaina M35 sarjassa Juuso Tilaeus 3. sija perinteisen 15 km matkalla. N70 sarjassa Liisa Kämäräinen 2. sija perinteisen 5 km matkalla. Lauantaina ei ollut muita Rantasalmen Urheilijoiden kisailijoita ladulla.

Sunnuntaina oli vuorossa vapaan tyylin matkat. M35 sarjassa Juuso Tilaeus sijoittui 10 km matkalla jälleen 3.sijalle. Liisa Kämäräinen N70 sarjassa 5 km matkalla sijoittui myös edellisen päivän tapaan 2. sijalle.

Sunnuntaina M60 sarjassa Arto Kainulainen hiihti 10 km matkalla sijoittuen 13. sijalle ja M45 sarjassa Ossi Sippu 10 km matkalla sijalle 14.

Veteraanien SM-kisa hiihdetään 2024 Rantasalmella. Yhteensä hiihtäjiä oli lauantaina noin 150 ja sunnuntaina yli 200. Perjantaina hiihdetyissä viesteissä oli 35 joukkuetta mukana.

Sunnuntaina Haapajärvellä pidettiin myös Mika Myllylän muistohiihdot, joissa Janna-Julia Tilaeus hiihti N16 sarjassa  yhteislähtö kilpailussa vapaalla tyylillä 4.sijalle.