Kulttuuri 4.5.2023 06:00

Kesäfestivaalin tukikonsertti

Toimitus

Rantasalmen kirkossa järjestetään lauantaina 6.5.2023 klo 18 tukikonsertti Ilokivi kaekuu -taijevestivualin hyväksi. Samalla yleisöllä on mahdollisuus kuulla uuden kesäfestivaalin järjestäjiä, kun konsertissa esiintyvät Heidi Lehtoranta, viulu, Johann Tilli, piano, ja Inari Tilli, juontaja. Konsertin ohjelmassa on suomalaisia klassikoita ja kansanlaulusovituksia. Vapaaehtoinen ohjelmamaksu on 15 €. Tukikonsertin tuloja tullaan käyttämään festivaalin kulujen kattamiseen, muun muassa taitelijoiden palkkioihin.

Ilokivi kaekuu -taijevestivuali järjestetään Kolkontaipaleen vanhalla kyläkoululla, Villa Ilokivellä, 21.7.–23.7.2023. Ensimmäinen Ilokivi kaekuu -taijevestivuali sisältää kolme konserttia ja yhteislaulutilaisuuden. Festivaali tarjoaa yleisölle helposti lähestyttävää klassista musiikkia ja sen tunnelma halutaan pitää sellaisena, että sinne on jokaisen helppo tulla ja helppo olla. Ilokivi kaekuu -taijevestivuali haluaa myös edistää lastenkulttuuria ja tulevan kesän ohjelmistossa onkin kaksi musiikkisatua.

Lisää tietoa löytyy festivaalin kotisivuilta www.ilokivikaekuu.fi. Festivaalin tapahtumia sekä valmisteluja voi seurata myös Facebookissa sekä YouTubessa nimellä Ilokivi kaekuu -taijevestivuali.