Urheilu 22.11.2023 06:00

Taitoluistelun Tähtikisat

Toimitus

Ensi lauantaina 25.11. Rantasalmella järjestetään Tähtisarjojen taitoluistelukilpailut. Kilpailun järjestää Rantasalmen Taitoluistelijat. Kisajärjestelyt ovat jo hyvässä vauhdissa.

Päävalmentaja Marianna Mykrä avasi mietteitään näin kotikisojen alla:

– Tällä kaudella seurassamme on viisi kilpailevaa luistelijaa. Suurin osa heistä kilpailee tänä syksynä neljissä kilpailuissa, joista kaksi on jo takana päin, Marianna kertoi.

– Varkauden sekä Iisalmen kilpailut menivät molemmat hienosti! Kaikilla luistelijoilla on tapahtunut kehitystä viime kauteen ja se näkyy kilpailuohjelmissa elementtien onnistumisena sekä esiintymis- ja suoritusvarmuuden lisääntymisenä. Myös pari palkintosijaa on napattu palkinnoksi onnistumisista!

RU taitoluistelijoiden alkukausi on siis ollut pitkälti täynnä hymyä ja iloista ilmettä treeneissä sekä kilpailuissa. Lauantaisten kotikisojen lisäksi edessä on vielä Joensuun Tähtipiruetit-kilpailut joulukuun alussa. Toivottavasti loppusyksy jatkuu yhtä hyvin ja kotikisoissakin nähdään onnistuneita ohjelmia, Marianna kannusti.

RU:n Taitoluistelijat toivottavat yleisön tervetulleeksi seuraamaan upeita suorituksia ja kannustamaan kilpailijoita. Ensimmäinen kilpailija aloittaa ohjelmansa klo 9.30. Kahvio on avoinna koko päivän.